Danas oblačno i promenljivo: Popodne mestimično kiša, do 26 stepeni

06.06.2023

06:35

0

Autor: J. Jovanović

U poslepodnevnim satima i dalje će biti uslova za lokalno obilnije pljuskove koji će ponegde biti praćeni pojavom sugradice i grada

Danas oblačno i promenljivo: Popodne mestimično kiša, do 26 stepeni
Ilustracija - Copyright Profimedia

Vreme u Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom, osim u Negotinskoj Krajini, gde će se zadržati suvo vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U poslepodnevnim satima i dalje će biti uslova za lokalno obilnije pljuskove koji će ponegde biti praćeni pojavom sugradice i grada, dok će duvati slab i umeren jugoistočni vetar, na jugu Banata umeren povremeno i jak.

Tanjug/Vladimir Sporčić
 

Temperature će se kretati od 13 do 26 stepeni.

U Beogradu, vreme će biti promenljivo oblačno, kasnije posle podne u pojedinim delovima grada sa kratkotrajnom kišom ili pljuskovima sa grmljavinom.

Duvaće slab i umeren jugoistočni vetar, sa najnižom temperaturom oko 18, a najvišom dnevnom oko 24 stepena.

U narednih nedelju dana zadržaće se promenljivo i nestabilno vreme, povremeno s kišom i pljuskovima s grmljavinom, koji će ponegde biti i obilniji uz pojavu sugradice i grada.

U košavskom području do petka će duvati umeren, a na jugu Banata povremeno i jak jugoistočni vetar. Najviša dnevna temperatura u većini mesta biti od 23 do 27 stepeni.

Bonus video

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike