Vršnjačko nasilje u školi u Mirijevu: Pretila devojčici iz odeljenja, ponižavala je i gurnula na stepenice (VIDEO)

23.05.2023

12:39

0

Autor: Mi. S.

Uznemirena devojčica, koja sve vreme pokušava da se skloni od nasilnice, odlazi do stepeništa, ali je ona gurnula

Vršnjačko nasilje u školi u Mirijevu: Pretila devojčici iz odeljenja, ponižavala je i gurnula na stepenice (VIDEO)
Ilustracija - Copyright Profimedia

Novi snimak vršnjačkog nasilja pojavio se na društvenim mrežama, a dogodio se u Osnovnoj školi "Pavle Savić" u beogradskom naselju Mirijevo.

Na snimku se vidi devojčica, dosta krupnija od one nad kojom se iživljava, kako joj na početku snimka govori: "Ti stvarno misliš da ja to ne mogu da uradim?" Maltretiranje i ponižavanje tu tek počinje, naočigled mnogobrojnih đaka, jer se sve dešava u hodniku škole za vreme odmora.

 

 

Ona potom prati drugu devojčicu, u jednom trenutku je grubo zaustavlja i govori joj: "Ajde stani", i još nekoliko puta je gura dok iza nje ide hodnikom.

Uznemirena devojčica, koja sve vreme pokušava da se skloni od nasilnice, odlazi do stepeništa, a kada je krenula da siđe, devojčica je gura. Sve to je propraćeno smehom osobe koja je sve to snimila.

Direktor OŠ "Pavle Savić", Milan Krstić, izjavio je za medije da su upoznati sa slučajem i da su u prisustvu razrednog starešine obavili razgovor sa roditeljima obe devojčice, kao i one koja je sve snimala. Sve su učenice šestog razreda. Direktor je rekao i da je slučaj u proceduri i da će biti određenih sankcija.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike