Žandarmi tragaju za utopljenikom u Perućcu?! Ne zna se šta se tačno desilo

22.12.2022

10:57

0

Autor: J. S. J.

Ronioce su dočekali teški uslovi, premda je Drina velika, a vidljivost pod vodom je nikakva.

Žandarmi tragaju za utopljenikom u Perućcu?! Ne zna se šta se tačno desilo
Perućac - Copyright RINA

Ronilački tim Žandarmerije započeo je potragu za M.H. (68) iz Bajine Bašte za koga se sumnja da se pod nepoznatim okolnostima utopio na jezeru Perućac na Drini.

M.H. se juče ujutru dovezao taksijem iz Bajine Bašte do pontonske plaže na Perućcu i tu je, kako se priča, od taksiste tražio njegov broj telefona, da bi ga pozvao da dođe po njega kad bude hteo kući.

Niko nije video šta se sa Bajinobaštaninom zbilo, tek sve ukazuje da se utopio tako što je ili izvršio samoubistvo, ili slučajno upao u hladno jezero. Jedan ribolovac koji je sam došao na pecanje odkenut je čuo zvonjavu telefona. Posle nekog vremena krenuo je da potraži taj telefon i našao ga na potontonu, a kraj njega su bili naočari i paklica cigareta koji su, kako se ispostavilo, pripadali M.H.

Ribolovac je odgovorio na poziv ženi M.H. i ispričao joj da on ne zna čiji je telefon i da ga je našao.

Ubrzo je vatrogasno-spasilački tim iz Užica i Bajine Bašte stigao na Perućac i oko obale krenuo da traži nestalog čoveka. Kako potraga nije rezultirala, u pomoć su pozvani žandarmi. Ronioce su dočekali teški uslovi, premda je Drina velika, a vidljivost pod vodom je nikakva.

(Blic)

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike