U Srbiji danas svežije, ujutru oblačno, tokom noći kiša

04.11.2020

05:41 >> 07:15

0

Minimalna temperatura od 8 do 12°C, maksimalna dnevna od 12°C u Negotinskoj Krajini do 18°C na jugu Srbije

U Srbiji danas svežije, ujutru oblačno, tokom noći kiša
Copyright Tanjug/Jaroslav Pap

U Srbiji u sredu umereno do potpuno oblačno, na istoku Srbije sa kišom, a u toku večeri i noći kiša se očekuje i na jugozapadu Srbije. Duvaće slab do umeren severoistočni i istočni vetar. Tokom dana u skretanju na jugoistočni i u košavskom području biće pojačan, a na jugu Banata i u Podunavlju i jak. Minimalna temperatura od 8 do 12°C, maksimalna dnevna od 12°C u Negotinskoj Krajini do 18°C na jugu Srbije, javlja sajt weather2umbrella.

U Beogradu u sredu umereno do potpuno oblačno i svežije. Duvaće slab do umeren severoistočni i istočni vetar. Tokom dana u skretanju na jugoistočni i biće pojačan. Minimalna temperatura 10°C, maksimalna dnevna 15°C.

U Srbiji u četvrtak pretežno oblačno i još svežije, ponegde sa kišom. U petak će biti uglavnom suvo. Maksimalna temperatura u četvrtak i petak biće od 11 do 17°C. Za vikend suvo, a u nedelju sunčano i toplije, uz maksmalne temperature preko 15°C.

U Beogradu u četvrtak pretežno oblačno i još svežije sa kišom. U petak će biti uglavnom suvo. Maksimalna temperatura u četvrtak i petak biće do 13°C. Za vikend suvo, a u nedelju sunčano i toplije, uz maksmalnu temperaturu do 16°C.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike