Još ćemo se smrzavati: Jutro sa ledenom kišom i snegom, a onda prestanak padavina!

28.01.2022

05:35

0

Najniža temperatura od -8 do 0 , a najviša od 4 do 9 stepeni

Još ćemo se smrzavati: Jutro sa ledenom kišom i snegom, a onda prestanak padavina!
Ilustracija - Copyright Tanjug/Tara Radovanović

Danas će u Srbiji oblaci na severu i severoistoku zemlje ujutru povremeno donositi kišu, sneg i ledenu kišu, a tokom dana zahvatiće i jug Srbije. Posle podne, prvo u Vojvodini, a uveče i u centralnim krajevima prestanak padavina. Jutarnja temperatura od -8 do 0 °C, najviša dnevna do 9 stepeni.

Ujutro slab i umeren mraz, po kotlinama i dolinama zapadne i južne Srbije mestimično magla. Prvo prolazno naoblačenje, koje će ujutro na severu i severoistoku Srbije mestimično uslovljavati kišu, sneg i ledenu kišu u toku dana premeštaće se ka jugu Srbije. Posle podne u Vojvodini, a uveče i u centralnim krajevima kratkotrajno razvedravanje. U toku noći drugo prolazno naoblačenje sa snegom, uglavnom u brdsko-planinskim predelima

Vetar slab i umeren, u Vojvodini i istočnoj Srbiji povremeno jak, severozapadni.

Najniža temperatura od -8 do 0 , a najviša od 4 do 9 stepeni. 

Sutra u brdsko-planinskim predelima prestanak snega uz delimično razvedravanje tokom dana. Istovremeno sa severa novo naoblačenje, koje će u noći ka nedelji ponegde u Vojvodini usloviti slab sneg. 

U nedeljiu ujutro slab i umeren mraz. U toku dana promenljivo oblačno i toplije, u nižim predelima ponegde s kratkotrajnom kišom, na planinama sa snegom. Posle podne više sunčanih intervala.

Bonus video

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike