Magla okovala Beograd, vozači - trenirajte strpljenje: Gužve na "Pančevcu" i "Gazeli", jutarnji špic uveliko počeo (FOTO)

17.11.2020

06:35 >> 09:20

0

Donosimo vam informacije u vezi s glavnim saobraćajnicama u prestonici ovog jutra

Magla okovala Beograd, vozači - trenirajte strpljenje: Gužve na "Pančevcu" i "Gazeli", jutarnji špic uveliko počeo (FOTO)
Copyright Naxi kamere

Jutro u Beogradu 17. novembra počelo je burnije nego inače, jer je magla napravila probleme na glavnim saobraćajnicama, pa retko gde zapravo već nakon sedam sati nema gužve.

Dok se “Gazela” puni u smeru ka Autokomandi i svakog minuta je sve kritičnije, Pančevački most je standardno zakrčen uz ogromno opterećenje prema gradu, dok na ostalim glavnim saobraćajnicama još uvek nema uobičajenog špica, ali se vrlo brzo očekuje.

Put ka Mostarskoj petlji je i inače raščišćen, sada je frekvencija blago pojačana pri ulasku na auto-put, Takovska ka Kneza Miloša postaje opterećenija, dok je auto-put Novi Beograd izuzetno frekventan i sa blagim zastojima.

Stanari pojedinih naselja u Grockoj bez vode do subote
Stanovnici 10 beogradskih opština danas neće imati struju

Brankov most nije “tečan” kao što je to inače slučaj, vozači se dosta oslanjaju i na Slaviju u ranim jutarnjim satima, dok novobeogradske glavne saobraćajnice – bulevari Milutina Milankovića i Mihajla Pupina, odnosno Jurija Gagarina i Most na Adi za sada kako-tako, funkcionišu.

Što se tiče Autokomande, smer ka Hramu Svetog Save iz pravca Bulevara oslobođenja postaje problematičan.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike