Građani se smrzavaju u stanovima zbog neustavne blokade! "Beogradske elektrane" uputile javno izvinjenje

04.12.2021

14:22

0

Operateri čine sve da se jave na svaki poziv i objasne korisnicima zašto im je grejanje lošijeg kvaliteta

Građani se smrzavaju u stanovima zbog neustavne blokade! "Beogradske elektrane" uputile javno izvinjenje
radijator hladno - Copyright Profimedia

Javno komunalno preduzeće "Beogradske elektrane" uputilo je danas izvinjenje svim potrošačima na Novom Beogradu, u delu Zemuna, na Bežanijskoj kosi, oko Slavije i delu Senjaka, kojima je trenutno hladnije u stanovima, jer ekipe za hitne intervencije zbog blokada ne mogu da lociraju mesto kvara.

- Naime, u sistemu su se javili veliki gubici vode, a ekipe za hitne intervencije su u ovom trenutku nemoćne i onesposobljene da na terenu lociraju mesto kvara zbog blokade puteva i mostova. Sve dok traju blokade, korisnicima koji se toplotnom energijom snabdevaju iz toplotnog izvora TO "Novi Beograd" biće hladniji radijatori jer sistem radi u smanjenom režimu kako ne bi došlo do potpunog isključenja grejanja i ''ispada'' toplane Novi Beograd - piše u saopštenju.

24sedam/Goran Sivački
 

Kako se dodaje, telefoni za prijavu kvarova u Dispečekommcentru su usijani, ali operateri čine sve da se jave na svaki poziv i objasne korisnicima zašto im je grejanje lošijeg kvaliteta.

- Još jednom se izvinjavamo našim korisnicima i molimo ih da imaju razumevanja zbog nastale situacije. Nadamo se da će beogradske ulice uskoro biti slobodne kako bi ekipe sa terena našle mesto kvara i kako bi teška mehanizacija mogla da pristupi otkopavanju i rešavanju problema - navodi se u saopštenju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike