Račun vodoinstalatera izazvao polemiku na društvenim mrežama: Beograđanka platila 100 evra za odgušenje sudopere?

16.10.2021

11:38

0

Oštra polemika vodila se na društvenoj mreži Instagram

Račun vodoinstalatera izazvao polemiku na društvenim mrežama: Beograđanka platila 100 evra za odgušenje sudopere?
Ilustracija - Copyright Pixabay

Opštu polemiku na društvenim mrežama izazvao je jedan beogradski vodoinstaler, pošto je vlasnica stana na Instagramu objavila račun nakon što joj je majstor odgušenje sudopere naplatio 100 evra!

Račun je na mrežama izazvao burnu polemiku, pa su sugrađani na Instagramu počeli da se javljaju i pojašnjavaju ko je tu u pravu i šta je on u stvari otpušavao - sudoperu ili vertikalu pošto se na računu pominje i taj posao.

Printscreen/Instagram Moj Beograd
 

- Ne mora da se čudi što je tolika cena, jer ako nije obično otpušavanje sudopere, odnosno ako je otpušavanje vertikale, onda je to ta cena. Bolje i to, nego da se menja cela vertikala. To bi onda bilo hiljadu evra - napisao je jedan korisnik ove društvene mreže.

Drugi korisnik se nadovezao rekavši da je povremeno potrebno održavati vertikalu, ali da je to "u našoj zemlij nemoguće sve dok se ne javi problem i sav taj lom ne izlije u nečiji stan".

Printscreen/Instagram Moj Beograd
 

- Ovo pogotovo važi za staru gradnju. Vertikalu otpušava isključivo državna ustanova na zahtev stanara zgrade. Ako je zgrada osigurana, to se ne plaća, ali ako se ne plaća mesečno osiguranje, onda se novac uzima iz mesečnih prihoda koje stanari izdvajaju i uplaćuju na račun saveta stanara - objasnio je on.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Lj. S.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike