Porodica iz Beograda doživela pravi užas: Dva puta opljačkani, a lopovi im poplavili i stan!

29.09.2021

07:22

0

Autor: J. S. J.

Slučaj su prijavili policiji, a izvršen je i uviđaj

Porodica iz Beograda doživela pravi užas: Dva puta opljačkani, a lopovi im poplavili i stan!
Ilustracija - Copyright Antonio Ahel/ATAImages
Porodica sa Novog Beograda našla se na meti lopova dva puta za dva meseca, a kako kažu ostali su bez 300.000 dinara i stvari u vrednosti od 120.000 dinara!
 
Porodica, koja iz straha za bezbednost nije želela da se javno objavi njihov identitet kaže da su prvi put opljačkani 26. jula, a drugi put pre četiri dana, kada su lopovi otišli korak dalje i poplavili im stan.
 
- Prvi put su nam upali u stan, koji je u prizemlju zgrade, dok smo spavali! Ušli su kroz prozor u kuhinji, polomili komarnik i odneli nam 300.000 dinara, sva lična dokumenta i dve firmirane ženske torbe - kaže jedan član porodice za "Kurir."
 
Slučaj su prijavili policiji i uviđaj je urađen.
 
- Za razliku od prvog puta, 24. septembra nismo bili kod kuće. Obavešteni smo da nam je prozor od terase otvoren. Odmah smo poslali rođaka da vidi o čemu je reč - priča on i dodaje da sumnjaju da su tipovani.
 
- Stvari su bile svuda po podu, sve nam je ispreturano. Iz svake kutije sve nam je izbačeno, ormani ispreturani... U sudoperu su nagurali krpu, a na nju stavili šerpu i odvrnuli vodu sa slavine - kaže sagovornik i dodaje da su im sve stvari mokre, kao i da im se podigao parket. Ima i vlage. Policija je pronašla dva otiska patika, pa sumnjaju da su dva lopova upala - dodali su oni.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike