24sedam na mestu tragedije: Tuga i neverica na terenu na Adi Ciganliji (FOTO)

19.09.2021

15:10 >> 17:57

0

Autor: Mi. S.

U blizini klupe za gostujuće fudbalere, prekriveno belim čaršavom, ležalo je telo mladog D. J.

24sedam na mestu tragedije: Tuga i neverica na terenu na Adi Ciganliji (FOTO)
Copyright 24sedam/ Nenad Vujanović

Tuga i neverica danas je bila na terenu FK “011” na Adi Ciganliji. Dva policijska vozila pored terena, unutra  u kafiću kluba tiho su sedeli i zagledali se očevici, dok su drugi razgovarali sa policijom. Na terenu u blizini klupe za gostujuće fudbalere, prekriveno belim čaršavom, ležalo je telo mladog D. J.

U pokušaju da ekipa 24sedam priđe terenu i sazna nešto više i kako se dogodila tragedija udaljeni smo,  malo grubo, ali razumljivo.

Pročitajte još

– Gubite se, nemamo šta da kažemo – rekao je krupni muškarac koji nam je prišao.

24sedam/ Nenad Vujanović

Fudbal, košarka, golf i tenis nesmetano su se igrali na drugim terenima. Na ovom muk. Prolaze pored deca i treneri iz drugih klubova, zagledaju se, komentarišu.

– Ne mogu da verujem. Stajala sam ovde i gledala svog sina koji je igrao na drugom terenu. U jednom momentu, vidim pade dečak. Sjatili su se svi oko njega. Čula sam da mu je prvu pomoć pružila jedna devojka iz Crvenog krsta, koja je pokušavala da ga oživi dok nije došla Hitna pomoć. Nije mu bilo spasa. U šoku sam – kroz suze nam je rekla majka jednog dečaka.

Stižu ljudi, grle trenera, izjavljuju saučešće. On ne krije suze. Nedaleko od tela na klupi za gostujuće igrače sede neki ljudi. Ne znamo ko su, ali čujemo da je reč o roditeljima i rođacima preminulog D. J. Borave uz svoje dete, još malo, dok ne dođu da ga voze u mrtvačnicu. Ne žele da ga napuste.

24sedam/ Nenad Vujanović

– Čula sam šta se desilo. Potresena sam. Ne mogu ni da zamislim kako je tim roditeljima. Strašna tragedija – kaže jedna žena koju smo zatekli u blizini terena.

Pročitajte još

U momentu kad je naša ekipa napuštala Adu Ciganliju kroz rampu je prošlo vozilo JKP “Pogrebne usluge”, koji su se raspitivali gde je telo i gde da idu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike