Bahatog parkiranja ispred Infektivne klinike više neće biti: Grad postavio stubiće (FOTO)

27.11.2020

15:57

0

Novi primer nepropisnog ostavljanja vozila primorao je gradske čelnike da reaguju

Bahatog parkiranja ispred Infektivne klinike više neće biti: Grad postavio stubiće (FOTO)
Copyright Facebook/Goran Vesić

Novi primer bahatog parkiranja ispred Infektivne klinike primorao je Grad Beograd da ispred bolnice postavi stubiće kako bi bilo sprečeno dalje nepropisno ostavljanje vozila i onemogućavanje lekarima i ambulantnim kolima tuda da prolaze.

Fotografiju nepropisnog parkiranja na svoj Fejsbuk profil okačio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić ističući jedan od vodećih problema u saobraćaju.

“Tu gde dolaze najteži kovid bolesnici nekome pada na pamet da parkira automobil”, napisao je Vesić.

– Svaki dan smo imali nekog bahatog vozača koji parkira na ulazu u intenzivnu negu Infektivne klinike!? Tu gde dolaze najteži kovid bolesnici nekome pada na pamet da parkira automobil. Pogledajte primer od juče sa parkiranim “audijem”. E, zato sam naložio, u dogovoru sa dr Stevanovićem, da Grad postavi stubiće. Od danas nema parkiranja kao što možete da vidite. Nažalost, drugog načina nije bilo. Svaka podrška našim hrabrim lekarima, sestrama i drugom osoblju Infektivne klinike. A ove što su do jutros ovako parkirali neka je sramota. Ako obraza imaju – naveo je zamenik gradonačelnika.

Podsetimo, nedavno je jedan vozač “audija”, takođe, parkirao svoje vozilo ispred Infektivne klinike, koje je na apel zaposlenih u ovoj ustanovi odneo pauk “Parking servisa”.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike