Noćni radovi na Gazeli: Vozila će biti preusmerena ka slobodnoj traci

03.01.2021

09:47

0

Rekonstrukcija mosta trajaće do 5. januara

Noćni radovi na Gazeli: Vozila će biti preusmerena ka slobodnoj traci
ATA images/Antonio Ahel

Na auto-putu od Mostarske petlje do Sava centra, od danas, 3.januara, do utorka, 5. januara, u periodu od 22 časa uveče do pet sati ujutru, obavljaće se radovi na redovnom održavanju na mostu Gazela, a saobraćaj će se odvijati slobodnom saobraćajnom trakom, saopštilo je JP “Putevi Srbije.

Petlja Surčin-petlja Ostružnica, radovi na rehabilitaciji kolovoza u desnoj saobraćajnoj traci na mostu preko reke Save.

Saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu preusmeren je na novoizgrađeni deo mosta (suprotan smer), pravac Beograd ka Novom Sadu.

Pročitajte još

Petlja Umčari, za saobraćaj su zatvorene preticajna i vozna saobraćajna traka, u smeru Beograd-Niš i Niš-Beograd, saobraćaj se odvija krajnjim desnim trakama. Isključenje ka Nišu iz Umčara je zatvoreno za saobraćaj do daljeg.

“Putevi Srbije” mole vozače da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i da poštuju saobraćajnu signalizaciju u zoni petlje Umčari.

Most kod Titela preko reke Tise, saobraćaj je regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom, a saobraćaj se odvija samo sredinom mosta uz naizmenično propuštanje vozila.

Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom su na snazi na putnim pravcima: Jošanička Banja – Kopaonik i Kopaonik – Rudnica

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug