Uručeni pokloni za mališane iz Dnevnog centra u Borskoj ulici (FOTO)

14.01.2021

14:50

0

Autor: Jovana Vrećo

Sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević istakla je nadu da će darovi deci pomoći u nastavi i igri tokom čitave godine

Uručeni pokloni za mališane iz Dnevnog centra u Borskoj ulici (FOTO)
Copyright Beoinfo

Sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević obišla je danas Dnevni centar za boravak dece i omladine sa smetnjama u razvoju u Borskoj ulici i tom prilikom, u društvu direktorke JP „Poslovni centar Rakovica” Dušice Stojković, mališanima uručila poklone povodom novogodišnjih i božićnih praznika, saopšteno je iz opštine Rakovica.

One su štićenicima boravka obezbedile poklone ličnim sredstvima, uz nadu da će im darovi pomoći u nastavi i igri tokom čitave godine.

– Želim da zahvalim opštinskom rukovodstvu jer tradicionalno vodi računa o svima kojima je pomoć najpotrebnija. U pitanju su pokloni za decu sa smetnjama u razvoju, koja žive na teritoriji Rakovice. Veliko hvala Opštini što uvek brine o našim korisnicima – rekla je Nataša Stanisavljević.

Pokloni su obezbeđeni nakon konsultacija sa rukovodiocem Centra Mirjanom Bilbijom, koja je apostrofirala potrebne rekvizite za obrazovanje i razvoj dece koja pohađaju ovu ustanovu. Zbog propisanih epidemioloških mera poklone su ispred ulaza u Centar primili zaposleni u ovoj ustanovi.

Beoinfo

Direktorka JP „Poslovni centar Rakovica” Dušica Stojković je podsetila da je odlična saradnja sa Centrom uspostavljena pre više od osam godina.

– Nastavili smo tradiciju darivanja dece koja pohađaju Dnevni boravak u Borskoj ulici. Novogodišnji pokloni koje smo obezbedili su skromni ali su od srca i verujem da će deca uživati u njima – rekla je Dušica Stojković.

Beoinfo

Dnevni boravak u Borskoj ulici s radom je počeo pre deset godina, zauzima površinu od 173 kvadratna metara i raspolaže sa dva boravka, radionicom za radno-okupacionu terapiju, salom za fizičko, senzornom sobom, trpezarijom, ambulantom, priručnom kuhinjom i pratećim prostorijama.

Boravak je opremljen nameštajem i može da zadovolji potrebe do maksimalno 25 korisnika.

Događaju je prisustvovao i član Gradskog veća Filip Marjanović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Beoinfo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike