Radovi u Save Maškovića blokirali prilaz stanici: Izmenjene trase za ove linije gradskog prevoza

28.01.2021

09:47

0

Istovremeno, stajalište Voždovac, u smeru prema naselju Braće Jerković, za linije 49 i 50 izmešteno je na privremenu poziciju

Radovi u Save Maškovića blokirali prilaz stanici: Izmenjene trase za ove linije gradskog prevoza
Copyright Foto 24sedam/Katarina Mihajlović

Radovi koji se izvode u Ulici Save Maškovića onemogućili su prilaz terminusu “Voždovac” iz te saobraćajnice, te će autobusi gradskog prevoza voziti izmenjenom trasom do 6. februara, saopštili su iz Sekretarijata za javni prevoz.

Naime, vozila na linijama 403, 405, 406, 407, 408, 409 (unutrašnji krug) i 503 u smeru ka terminusu „Voždovac” saobraćaju ulicama Paunovom, Baštovanskom i Bebelovom do ovog terminusa.

Foto:24sedam/Katarina MIhajlović

Na linijama 406L i 409 (spoljni krug) u smeru ka terminusu “Voždovac” vozila saobraćaju Ulicom vojvode Stepe, internom saobraćajnicom gde se nalazi taksi stajalište, koja je u ovom slučaju dvosmerena do terminusa.

Istovremeno, u okviru ovih radova, stajalište “Voždovac”, u smeru prema naselju Braće Jerković, za linije 49 i 50 izmešteno je na privremenu poziciju, neposredno posle izlaska sa BS “NIS”.

Takođe, zbog radova koje trenutno izvodi JKP “Beogradske elektrane” u Ulici Rebeke Vest, vozila sa linije 310 će do 17. februara ići izmenjenom trasom u oba smera i to Ustaničkom, Bulevarom kralja Aleksandra, Prvomajskom i dalje redovnom trasom.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike