Petak i subota kritični dani: Inspekcija upala u 366 kafića

17.02.2021

11:00 >> 11:17

0

Naše službe su organizovano postupale i obilazile teren, a ovaj period definitvno nije nešto čime bismo mogli da se pohvalimo - rekao je pomoćnih gradonač

Petak i subota kritični dani: Inspekcija upala u 366 kafića
Copyright FOTO TANJUG/ NIKOLA ANDJIC/

Pomoćnik gradonačelnika Andreja Mladenović izjavio je danas za TV Pink da su zajedničke ekipe Komunalne milicije, Turističke i Tržišne inspekcije u prethodna četiri dana obišle 366 objekata i tom prilikom izdale više prekršajnih naloga, dok je sama Komunalna milicija proverila 639 ugostiteljskih objekata.

Pročitajte još

– Petak i subota su bili kritični dani, a na jednu žurku u centru Beograda je došlo više od hiljadu ljudi. Prethodna dva dana su prošla sa nekoliko prekoračenja radnog vremena. Naše službe su organizovano postupale i obilazile teren, a ovaj period definitvno nije nešto čime bismo mogli da se pohvalimo. Neodgovornost je prevelika, a ljudi koji su bili na tim žurkama očigledno nisu svesni koliko tim postupcima šire zarazu – rekao je Mladenović.

Prema njegovim rečima, zabrane i ograničenja koja su na snazi nisu rigorozna, a Grad Beograd se trudi da se radno vreme ugostiteljskih objekata i tržnih centara produži za nekoliko sati. Apelovao je da vlasnici ovih objekata poštuju mere jer će kazne biti rigorozne.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike