Oglasila se Kombank dvorana povodom održanih koncerata: Poštovali smo sve epidemiološke mere

10.03.2021

13:41

0

Autor: J.B.O.

Protiv Kombank dvorane će biti izrečena kazna zbog sumnje da je prekršila protivepidemijske mere

Oglasila se Kombank dvorana povodom održanih koncerata: Poštovali smo sve epidemiološke mere
Copyright Crvena jabuka ATAImages/Milan Maričić

Kombank dvorana oglasila se nakon koncerata “Crvene jabuke”, koji su bili održani 8. i 9. marta. Oni u saopštenju navode da su nastupi poznate grupe održani po svim propisanim epidemiološkim merama.

Podsetimo, protiv Kombank dvorane će biti izrečena kazna zbog sumnje da je prekršila protivepidemijske mere.

– Povodom dva održana koncerta grupe “Crvena jabuka” u Kombank dvorani, javnost obaveštavamo da su koncerti održani 8. i 9. marta od 19 do 21 sat sprovedeni po svim propisanim epidemiološkim merama – navodi se u saopštenju, koje se nastavlja.

– Podsećamo da Kombank dvorana nije radila oba dana vikenda zbog tada uvedenih mera za dane vikenda. U skladu sa tim, događaj je održan 9. marta s početkom u 19 sati uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mera. Na ulazu dvorane je merena temperatura, dezinfikovane su ruke, na displejima u samom holu i sali tokom koncerta je sve vreme bilo istaknuto obaveštenje: Molimo Vas da poštujete sve epidemiološke mere. Držite distancu. Nošenje zaštitnih maski je obavezno – navodi se u saopštenju Kombank dvorane.

– Kapacitet dvorane je 1.382 sedišta, a po aktuelnim merama dozvoljena je polovina kapaciteta sale, do maksimum 500 mesta. Na sinoćnom koncertu je bilo 430 posetilaca. Događaj je završen u 20.50, odnosno pre 21.00, nakon čega je objekat ispražnjen i zatvoren. Na taj način savesno su i do kraja ispoštovane sve propisane mere za održavanje događaja do 500 ljudi – piše u saopštenju Kombank dvorane.

Pročitajte još:

– U prilog tome govori to da smo u prethodna dva vikenda bili u potpunosti zatvoreni i da već 12 meseci jedva održavamo kontinuitet rada iz poštovanja svih propisanih mera – ističe se u saopštenju Kombank dvorane.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike