Radovi menjaju trasu gradskog prevoza: Autobuska stajališta će biti privremeno izmeštena

20.03.2021

15:45 >> 15:33

0

Radovi se izvode na desnoj strani kolovoza (smer ka Ulici kraljice Marije), na delu od zone raskrsnice sa Ulicom kneza Danila do objekta sa kućnim brojem 17

Radovi menjaju trasu gradskog prevoza: Autobuska stajališta će biti privremeno izmeštena
Copyright Foto 24sedam/Katarina Mihajlović

Tokom izvođenja radova na demontaži krana za potrebe gradilišta u Ruzveltovoj ulici od danas do 21. marta doći će do promena u radu linija javnog prevoza, najavljeno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Radovi se izvode na desnoj strani kolovoza u ulici Ruzveltova (smer ka Ulici kraljice Marije), na delu od zone raskrsnice sa Ulicom kneza Danila do objekta sa kućnim brojem 17, zbog čega će doći do zauzeća desne kolovozne trake i tramvajske baštice u istom smeru, pa će se saobraćaj odvijati dvosmerno preostalom širinom kolovoza.

Foto:24sedam/Katarina MIhajlović

Tokom izvođenja radova, važiće režim rada linija javnog prevoza: tramvajska linija 3  i dalje ne saobraća, tramvajska linija 12 će saobraćati na skraćenoj trasi od Tašmajdana do Banovog brda i nosiće oznaku 12L.

Privremeno se izmešta stajalište “Dalmatinska” za linije javnog prevoza 25, 25P, 27, 32, 65, 66 i 74 smer prema Ulici kraljice Marije ispred objekta sa  kućnim brojem 13, oko 50 metara posle zone raskrsnice sa Ulicom Dražićeva, odnosno smer prema Omladinskom stadionu oko 50 metara ispred postojeće pozicije.

Radovi na Novom Beogradu

Printscreen/Google Maps

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u Bulevaru Nikole Tesle, na delu od Ulice 22. oktobra do Ulica maršala Tolbuhina od danas do 28. marta doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Tokom izvođenja radova zatvara se desna kolovozna traka u smeru prema gradu, dok će se suprotnom stranom saobraćaj odvijati dvosmerno.

Privremeno se ukidaju stajalište „Karađorđev trg“ i „Džona Kenedija“ u smeru prema gradu, dok se istovremeno uspostavlja privremeno stajalište „Maršala Tolbuhina“ na poziciji oko 50 metara nakon obeleženog pešačkog prelaza u zoni raskrsnice sa Ulicom maršala Tolbuhina.

Izmenjena trasa autobusa na Zvezdari

Foto 24sedam/Katarina Mihajlović

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u Ulici Ljubice Luković, na delu od Severnog bulevara do Volgine ulice od 23. marta od 9 časova do 31. marta doći će do promena u trasi linije javnog prevoza 65.

Tokom izvođenja navedenih radova, menja se režim rada linije 65 na sledeći način: vozila sa linija 65 će umesto od terminusa „Zvezdara 2“ saobraćati prema Novom bežanijskom groblju od terminusa „Omladinski stadion“ i koristiće oznaku 65L. Privremeno se uspostavlja minibus linija 65L1 koja će u oba smera saobraćati na relaciji – Omladinski stadion, kružni tok kod Bogoslovije, Dragoslava Srejovića, Volgina do okretnice Zvezdara 2.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike