Grad poziva na vakcinaciju: Lica srpskih glumaca na bilbordima, info-plakati u gradskom prevozu (FOTO)

31.03.2021

10:03 >> 09:41

0

Autor: Jovana Vrećo

Brošure se nalaze na svim javnim objektima, podeljene su svim opštinama. Beograd danas ima više od 60 posto vakcinisanih građana starijih od 65 godina

Grad poziva na vakcinaciju: Lica srpskih glumaca na bilbordima, info-plakati u gradskom prevozu (FOTO)
Copyright Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Grad Beograd sprovodi, u cilju isticanja važnosti vakcinacije, kampanju na više od 70 bilborda širom grada, ali i   putem informativnih plakata koji su postavljeni u linijama gradskog javnog prevoza.

Sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević je danas za TV K1 govorila istakla da Grad Beograd ulaže u edukaciju sugrađana i samu vakcinaciju.

– Brošure se nalaze na svim javnim objektima, podeljene su svim opštinama. Odštampane su u tiražu od 50 hiljada primeraka na srpskom i 30 hiljada primeraka na romskom jeziku. Zahvaljujući zalaganju Grada, Beograd danas ima više od 60 posto vakcinisanih građana starijih od 65 godina – istakla je sekretarka.

Кампања о важности имунизације на преко 70 билборда у Београду. Хвала свим јавним личностима које су подржале ову кампању као и компанији ДПЦ која је бесплатно уступила простор на билбордима.

Posted by Горан Весић on Среда, 31. март 2021.

 

– Grad je pokrenuo inicijativu “Ja sam se vakcinisao, vakciniši se i ti” koju su podržale javne ličnosti. Takođe, Grad je izvršio unutrašnje brendiranje autobusa, ali će i spoljašnjost uskoro biti izbrendirana – rekla je Stanisavljevićeva.

Pročitajte još:

Dodala je da su tu i upustva kako se ponašati nakon vakcinacije, te da Grad vodi jedinstvenu politiku prema radnicima u komunalnim službama, tako da su radnici GSP-a, jedna od prioritetnih grupa, među prvima vakcinisani.

Podsetimo, zamenik gradonačelnika je danas ranije izjavio da je u Beogradu vakcinisano 31.6 odsto punoletnih građanana, odnosno da je drugu dozu vakcine primilo 21,5 odsto stanovnika glavnog grada.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike