Postavljen asfalt: Završeni radovi na izgradnji ulice u Ostružnici

15.04.2021

15:35 >> 14:53

0

Prioritet su nam potrebe naših sugrađana, a cilj nam je da uređenjem saobraćajne infrastrukture omogućimo kvalitetne uslove života u svim delovima Čukari

Postavljen asfalt: Završeni radovi na izgradnji ulice u Ostružnici
Copyright Foto: Facebook/GO Čukarica

Radovi na izgradnji Pionirske ulice u Ostružnici su završeni. Potpuno nova saobraćajnica u dužini od oko 400 metara, izgrađena na inicijativu opštine Čukarica i građana, prilaz je za porodična domaćinstva u ovom delu Ostružnice.

Obilazeći radove na postavljanju završnog sloja asfalta, član Veća Čedomir Sovtić naglasio je da je u proteklih desetak dana u Ostružnici opština izgradila dve nove ulice i da će asfalt, pored stanovnika Pionirske i odvojka Vuka Karadžića, dobiti i žitelji Kosmajske ulice.

– Prioritet su nam potrebe naših sugrađana, a cilj nam je da uređenjem saobraćajne infrastrukture omogućimo kvalitetne uslove života u svim delovima Čukarice – rekao je Čedomir Sovtić.

On je podsetio da su u toku i rekonstrukcija Trgovačke i Ulice solunskih boraca, kao i da je počelo uređenje trotoara u Ulici Momčila Čedića u dužini od oko 150 metara. Reč je o postavljanju asfalta na postojećem trotoaru i izgradnji novog trotoara na mestima gde ga nije bilo.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike