Nekoliko ulica u Zemunu i Barajevu danas bez vode

28.05.2021

06:45 >> 07:12

0

Autor: Jovana Vrećo

Iz Vodovoda apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Nekoliko ulica u Zemunu i Barajevu danas bez vode
Copyright Pixabay

Zbog prevezivanja novopoloženog cevovoda na vodovodnoj mreži danas od devet do 22 sata bez vode će biti potrošači u pojedinim ulicama na teritoriji opštine Zemun, saopštavaju iz JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija”.

U navedenom periodu bez vode će biti Zlatiborska, Karla Soprona, Inženjera Kapusa, Vladimira Nikolića, Vikentija Rakića, Josipa Kujundžića, Đorđa Pantelića, Grmečka, Gorana Kovačića i Ulica dr Nedeljka Ercegovca.

Istoga dana, zbog radova “EDB Distribucija” Beograd i prekida u snabdevanju električnom energijom objekta beogradskog vodovodnog sistema, od 9 do 19 sati povremene prekide u vodosnabdevanju osetiće potrošači Barajeva. 

Tako će bez vode ostati žitelji u naseljima: Nenadovac, Glumčevo brdo, Dražanovac, Stara Lipovica, Plandište, Stražarija, Karaula, Srednji kraj, Meljak, Baćevac, Šiljakovac, Vranić i Boždarevac, kao i u Ulici 1. maja u Velikoj Moštanici.

Iz “Vodovoda” apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP “Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike