Beogradsko jutro: Auto-put i "Pančevac" standardno usporeni, nova saobraćajnica na spisku onih kojima preti zastoj (FOTO)

15.12.2020

06:35 >> 07:53

0

Autokomanda i Pančevački most poprilično frekventni

Beogradsko jutro: Auto-put i "Pančevac" standardno usporeni, nova saobraćajnica na spisku onih kojima preti zastoj (FOTO)
Copyright Printscreen / Naxi kamere

Jutro u Beogradu 15. decembra počelo je frekventno, dok su uslovi za vožnju u ovom trenutku izuzetno povoljni.

Dok se “Gazela” puni u smeru ka Autokomandi i svakog minuta je moguć “čep”, ništa slabije ne fukcioniše drugi smer.

Pančevački most je standardno usporen i opterećen prema gradu, dok na ostalim glavnim saobraćajnicama još uvek nema uobičajenog špica.

Ipak, put ka Mostarskoj petlji je inače raščišćen, međutim, sada je frekvencija blago pojačana pri ulasku na auto-put, Takovska ka Kneza Miloša blago opterećena, dok je auto-put Novi Beograd izuzetno frekventan.

Više ulica na Paliluli ceo dan bez vode
Osam beogradskih opština bez struje

Brankov most je “tečan” ali puniji svakog minuta, vozači se oslanjaju i na Slaviju u ranim jutarnjim satima, dok novobeogradske glavne saobraćajnice – bulevari Milutina Milankovića i Mihajla Pupina, odnosno Jurija Gagarina funkcionišu bez većih problema, izuzev mosta na Adi koji je neuobičajeno “protočan” od ranih sati.

Što se tiče Autokomande, smer ka Hramu Svetog Save iz pravca Bulevara oslobođenja je frekventan i preti da napravi jutarnji špic.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike