Beograđani, pažnja: Radovi menjaju trasu linija javnog prevoza u Resniku i na Voždovcu

13.07.2021

10:36

0

Vozila će na izmenjenom delu trasa koristiti postojeća, kao i novouspostavljena stajališta

Beograđani, pažnja: Radovi menjaju trasu linija javnog prevoza u Resniku i na Voždovcu
Copyright Foto: 24sedam/Katarina Mihajlović

Tokom izvođenja radova na izgradnji sektora B6 obilaznice oko Beograda, od 14. jula do 1. oktobra doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Doći će do zatvaranja Ulice kružni put Kijevo, na delu od zone raskrsnice ulica Kružni put Kijevo i Patrijarha Dimitrija do kružnog toka u zoni sa Ulicom Slavka Miljkovića, zbog čega će važiti sledeći režim rada linija javnog prevoza:

– vozila sa linija javnog prevoza 47 i 94 saobraćaće u oba smera ulicama Slavka Miljkovića, Milorada Jankovića Doce, 13. oktobra, Oslobođenja, Oslobodilaca Rakovice, Patrijarha Dimitrija i dalje redovnim trasama.

Milos Tesic/ATAImages

Vozila će na izmenjenom delu trasa koristiti postojeća, kao i novouspostavljena stajališta između postojećih “Resnik (izlaz)” i “MZ Resnik”.

U smeru ka Resniku: stajalište “13. oktobra” – u Ulici 13. oktobra, nalaziće se 35 metara nakon kolskog prilaza kućnom broju 12, naspram betonskog ED stuba u visini kućnog broja 7.

U smeru ka gradu: stajalište “13. oktobra” – u Ulici 13. oktobra, nalaziće se naspram kolskog prilaza kućnom broju 12, 18 metara nakon betonskog ED stuba.

Radovi i u Braće Jerković

Takođe, tokom produžetka izvođenja radova na redovnom održavanju u Ulici braće Jerković, na delu od pijace do zone raskrsnice sa Ulicom Piva Karamatijevića (Voždovac), od 16. jula do 31. avgusta doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Ulica braće Jerković biće potpuno zatvorena tokom izvođenja radova, pa će vozila sa linija 18 i ADA 3 u oba smera saobraćati trasom: Braće Jerković – Kružni put Voždovac – Bulevar Peka Dapčevića – Darvinova – Kumodraška i dalje redovnom trasom.

Pročitajte još

Na linijama 25 i 25P vozila će u oba smera saobraćati Bulevarom Peka Dapčevića, Darvinovom, Kumodraškom ulicom i dalje redovnom trasom.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta JLPP-a.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike