"Ne kupujte flaširanu": Vesić popio vodu iz bazena na Banjici da bi dokazao njen kvalitet (VIDEO)

22.07.2021

10:58 >> 11:00

0

Prema njegovim rečima, beogradska voda je najboljeg kvaliteta

"Ne kupujte flaširanu": Vesić popio vodu iz bazena na Banjici da bi dokazao njen kvalitet (VIDEO)
Copyright Beoinfo

Na današnjem otvaranju letnje sezone na Sportskom centru “Banjica”, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić popio je vodu iz novouređenih bazena kako bi pokazao da je visokog kvaliteta.

Prema njegovim rečima, beogradska voda, česmovača, najboljeg je kvaliteta.

Pročitajte još

– Pozivam građane da ne kupuju flaširanu vodu ako nemaju potrebe. Svaki bazen kontroliše Gradski zavod za javno zdravlje – rekao je on.

Podsetimo, zamenik gradonačelnika danas je obišao renovirane bazene na Banjici, i tom prilikom istakao da je taj posao urađen za manje od mesec dana.

– Bilo je potrebno tri nedelje da bazeni, koji tri godine nisu radili, ponovo budu u funkciji. Od danas u Beogradu imamo dva nova bazena koje će građani moći da koriste, nova jer se suštinski koriste ponovo, a inače napravljena još 1973. godine. Bazeni će raditi od sutra, a za sve koji žele da dođu naredna dva dana biće slobodan ulaz – poručio je on.

Pročitajte još

Govoreći o sudskom sporu između Opštine Voždovac i Vaterpolo kluba Partizan, Vesić je rekao da su uspeli da pronađu rešenje kojim su svi zadovoljni.

– Naime, oni će ovde imati apsolutno sve uslove, sve termine koji su im potrebni, koje neće plaćati kako bi mogli da nastave da rade ono što su do sada, da prave najbolje vaterpoliste koji će pronositi slavu Srbije – zaključio je zamenik gradonačelnika.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike