Nova vozila za odnošenje otpada u voznom parku „Čistoće“ (FOTO)

29.04.2024 | 09:51

U poslednjih pet godina preduzeće je znatna sredstva uložilo u obnovu voznog parka, tako da je prosečna starost vozila sa 15 godina smanjena na oko četiri godine

Copyright JKP Gradska čistoća

Vozni park JKP „Gradska Čistoća“ Beograd od sada je bogatiji za 5 potpuno novih vozila za sakupljanje i transport otpada, tipa „Presa“, zapremine 18 kubika.

Vozilima najvišeg kvaliteta, dodatno je obnovljen i modernizovan vozni park preduzeća, koji u ovom trenutku broji preko osam stotina vozila različitih tipova.

U poslednjih pet godina preduzeće je znatna sredstva uložilo u obnovu voznog parka, tako da je prosečna starost vozila sa 15 godina smanjena na oko četiri godine. POGLEDAJ GALERIJU

- JKP „Gradska čistoća“ Beograd ima visoko postavljene ciljeve, te radi unapređenja poslovanja i ostvarivanja svojih ciljeva kontinuirano nabavlja nova vozila - izjavio je vršilac dužnosti direktora JKP „Gradska čistoća“ Beograd, Marko Popadić.

On je dodao da ovakva vozila doprinose tome da Beograd bude još čistiji i uređeniji grad.

-Osim toga, modernizacijom voznog parka povećavamo bezbednost radnika, što je takođe jedan od prioriteta preduzeća. Dakle, novim vozilima obavljanje posla činimo bezbednijim, kvalitetnijim i ekološki prihvatljivijim. Samim tim i obuhvat površina je efikasniji i brži. Cilj je maksimalnan kvalitet u obavljanju posla, što znači da je i obaveza preduzeća da obezbedi dobre uslove za rad, pre svega moderna, ispravna, bezbedna i ekonomična vozila- zaključio je Marko Popadić.

Bonus video

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: 24sedam