Nasiljem protiv Srbije: Park vojvode Vuka predviđen za pešake i idealan za decu

24.04.2024

13:08

0

Neuređen prostor, neravne, klizave podloge i duboke rupe, po pisanju pojedinih medija, navodno su nastale zbog proširenja pešačke zone u centru grada

Nasiljem protiv Srbije: Park vojvode Vuka predviđen za pešake i idealan za decu
Copyright Printscreen

Neuređen prostor, neravne, klizave podloge i duboke rupe, po pisanju pojedinih medija, navodno su nastale zbog proširenja pešačke zone u centru grada, u Parku vojvode Vuka, na Topličinom vencu. Prošetali smo ovim delom grada zajedno s tamošnjim stanovnicima i utvrdili da su problemi koji se navode zapravo dezinformacija.

- Pojedini mediji govore da je ovaj kraj nepredviđen za pešake, da ima rupa i đubreta, ali ja to ne vidim. Ulice su ispravne, a parkić je idealan za decu. Sve je čisto i uredno - navela je žiteljka naselja, koja u ovom delu grada živi od samog rođenja.

- Ovde živim već 30 godina, odrastao sam na ovoj opštini i igrao sam se u ovom parku, kao i moja deca danas. Ovde nema nikakvih rupa niti gradilišta, a park je čist i uredan. Pozivam sve tajkunske medije da prošetaju sa nama parkom - rekao je meštanin ovog dela grada.

Na samom kraju razgovora stanovnici Topličinog venca imali su kratku i jasnu poruku za koaliciju "Nasiljem protiv Srbije": "Prestanite da lažete. Dođite i sami se uverite, jer vama narod više ne veruje."

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike