Automobil završio na krovu, vozač izašao i besno zalupio vrata, ali njegova reakcija nije ono što je ovde iznenađujuće (VIDEO)

08.04.2024

14:15

0

Autor: 24sedam

Odmah su naravno usledili komentari

Automobil završio na krovu, vozač izašao i besno zalupio vrata, ali njegova reakcija nije ono što je ovde iznenađujuće (VIDEO)
Copyright Pixaby

U Maričkoj ulici u Rakovici došlo je do prevrtanja automobila

Naime, na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se kako vozač izlazi iz automobila, na svu sreću nepovređen i besno zatvara vrata i prelazi na drugu stranu ulice. 

S druge strane, vozila koja tu prolaze ga zaobilaze, a niko nije ni zastao da pita čovek da li mu je potrebna pomoć, makar koliko se može videti na snimku koji traje oko minut. 

Odmah su naravno usledili komentari. I dok neretki se pitaju zašto tu niko nije stao da pomogne čoveku, prvi od komentara je, u ovoj situaciji: "Kako samo uspevate na ravnom da se prevrnete?".

Dalje se nastavljaju komentari u sličnom tonu, naravno, sa sve puno smeha. "Kako, kako, kako brate?", pita se većina uz brojne šaljive komentare.

Ipak, ceo prizor nije ni malo smešan, već treba da se ozbiljno zapitamo, dokle će da ide ljudsko odsustvo empatije, a o tome opet svedoče sledeći komentari: "Koliko ste jadni, znate da snimate, a niko da priđe...", "Bitno je da si snimio, sve ostale pomoći su nebitne"...

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike