Vesić: Zatvoren ilegalni izlaz sa divljeg parkinga na putu ka aerodromu "Nikola Tesla"! (FOTO)

28.03.2024

20:40

0

Najavio sam krivične prijave protiv onih koji su uklonili ogradu, kao i onih koji su bili nadležni da reaguju, a nisu, ali su konačno, jutros reagovali - rekao je ministar

Vesić: Zatvoren ilegalni izlaz sa divljeg parkinga na putu ka aerodromu "Nikola Tesla"! (FOTO)
Divlji parking kod aerodroma - Copyright Printscreen/Facebook/Goran Vesić

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić izjavio je da su nadležni organi danas zatvorili ilegalni izlaz sa divljeg parkinga na pristupnu saobraćajnicu, koja vodi do auto-puta za aerodrom "Nikola Tesla".

Dodao je da je to učinjeno dva dana pre nego što će ta pristupna saobraćajnica preći u nadležnost Republike.

- Više puta sam javno ukazivao na to da je uklonjen deo zaštitne ograde na ovoj saobraćajnici, čime je počinjeno krivično delo - istakao je Vesić.

On je na Instagramu napisao i kako je ukazivao da je ugrožena bezbednost učesnika u saobraćaju, što je novo krivično delo i podsetio da se u sredu na ovom ilegalnom uključenju dogodio udes.

- Najavio sam krivične prijave protiv onih koji su uklonili ogradu, kao i onih koji su bili nadležni da reaguju, a nisu, ali su konačno, jutros reagovali - ističe ministar.

Vesić je napomenuo da je ograda vraćena, ali da ima "mnogo odgovora koje će morati da daju oni koji su ovo uradili, kao i oni koji su ih štitili".

- Za početak, ova saobrajnica je od subote u nadležnosti Ministarstva građevinarsvta, saobraćaja i infrastrukture - naglasio je on.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike