Prvi snimci haosa na Ceraku! Saobraćajni znak "katapultirao" u kafić, povređeni dečak i devojčica (FOTO)

08.02.2024

21:21

0

Autor: M. Vu.

Nezapamćena nesreća izazvana prebrzom vožnjom šokirala stanovnike

Prvi snimci haosa na Ceraku! Saobraćajni znak "katapultirao" u kafić, povređeni dečak i devojčica (FOTO)
Ilustracija - Copyright Pixabay

Fotografije sa lica mesta prikazuju scenu potpunog haosa u jednom kafiću na Ceraku, gde je večeras došlo do izuzetno neobične i opasne situacije. Saobraćajni znak, koji je, prema izveštajima, bio pokupljen s ulice, završio je unutar lokala, razbijajući staklo i inventar, te povredivši troje ljudi, uključujući dvoje maloletne dece.

Prema informacijama, uzrok ove bizarne nesreće je prebrza vožnja mladića koji je "katapultirao" znak s ulice direktno u kafić. Znak je prvo udario u parkiran automobil pre nego što je završio unutar objekta.

"Mlađi momak upravo pokupio znak sa ulice koji je bio stavljen na rupu koja je označavala da je tu rupa. Prošao je velikom brzinom, pri udaranju znaka, znak je udario u parkiran auto i odleteo u kafić. Polomljeno pola kafića. U pitanju je Boa Vista kafić na Ceraku. Tri osobe su povređene, od kojih su dvoje maloletni dečak i devojčica", navedeno je u postu na Instagram stranici "Moj Beograd".

 

 

Fotografije prikazuju polomljeno staklo, srču po lokalu, te uznemirene ljude na licu mesta, dok hitne službe pružaju pomoć povređenima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike