Zbog jednog "smarta" stoji osam tramvaja! Bahato parkiranje u centru razbesnelo građane, a komentari samo "pljušte" (FOTO)

30.01.2024

14:55

0

Autor: M.M.

Fotografija usnimljena usred nedelje i radnog dana mnoge je razbesnela jer je saobraćaj i bez ovako bahatih postupaka u ovom periodu veoma frekventan

Zbog jednog "smarta" stoji osam tramvaja! Bahato parkiranje u centru razbesnelo građane, a komentari samo "pljušte" (FOTO)
Tramvaji stoje - Copyright 24sedam/R. M.

U centru glavnog grada danas je čak osam tramvaja bilo prinuđeno da stane zbog bahatog vozača.

Na Instagram stranici "serbialive_beograd" osvanula je fotografija koja je šokirala mnoge korisnike.

Naime, na istoj se vidi kako je neki neodgovoran vozač nonšalantno parkirao automobil marke "smart" gotovo na samim tramvajskim šinama!

Verovatno je vozač ovog minijaturnog auta mislio da neće smetati tramvaju da prođe, pa je samo izašao i otišao svojim poslom. Ipak, nije procenio da tim šinama prolaze tramvaji čija je širina mnogo veća od samih šina.

 

 

U opisu fotografije naglašeno je da zbog ovog postupka vozača čak osam tramvaja stoji na šinama!

Komentari ispod ove objave "pljušte", a mnogi od njih su šaljivog karaktera: "Ma samo 5 minuta, brzo će on", "Mogli su da ubace malog u kontejner", "Ubaciti smart u kontejner", "Dvojica dignu tutu i u kontejner!!"...

Ipak, ova fotografija usnimljena usred nedelje i radnog dana mnoge je razbesnela jer je saobraćaj i bez ovako bahatih postupaka u ovom periodu veoma frekventan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike