Radovi zavrću slavine: Delovi dve beogradske opštine sutra bez vode

21.12.2023

16:11

0

Autor: L. Đ. T.

Za najnužnije potrebe obezbeđene su auto-cisterne s vodom za piće

Radovi zavrću slavine: Delovi dve beogradske opštine sutra bez vode
Ilustracija - Copyright Profimedia

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Voždovac, u petak, 22. decembra, od 8 do 22 sata bez vode će ostati potrošači u Ulici Jove Ilića, od Jošaničke do Lepeničke ulice, a od 8.30 do 18 sati potrošači na parnoj strani Ustaničke ulice od broja 10 do broja 12a, saopštavaju iz Javnog komunalnog preduzeća „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Istoga dana, usled planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara, od 8.30 do 18 sati vodu neće imati ni potrošači u Ulici Luke Vukalovića, od Zahumske do Bulevara kralja Aleksandra, a od 8 do 18 sati ni potrošači u Ulici Petkov kladenac, od Ristinog potoka do Miloševog kladenca.

Iz „Vodovoda” apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe, a za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna iz ovog preduzeća.

Za sve dodatne informacije, potrošači se mogu obratiti Servisnom centru Grada Beograda na broj telefona 11-0-11 ili na besplatni broj 0800/11-00-11 za sve pozive iz fiksne telefonije, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike