Radovi zavrću slavine: Delovi tri beogradske opštine sutra bez vode

30.11.2023

21:50

0

Autor: L. Đ. T.

Za najnužnije potrebe obezbeđene su auto-cisterne s vodom za piće

Radovi zavrću slavine: Delovi tri beogradske opštine sutra bez vode
Slavina - Copyright Freepik

JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" najavilo je za sutra radove na vodovodnoj mreži u delovima opština Zemun, Voždovac i Vračar.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži u Zemunu, sutra od 9 do 18 sati bez vode će ostati potrošači u Glavnoj, od Bežanijske do Ulice Vasilija Vasilijevića.

Radovi će se odvijati i na Voždovcu, te od 8.30 do 18 sati vodu neće imati ni potrošači u Ulici admirala Vukovića, od Vojvode Stepe do Kapetana Miodraga Miletića.

Usled planiranih radova na Vračaru, sutra od 8 do 22 sata bez vode će ostati potrošači u Ulici prote Mateje, od Krunske do Njegoševe, i Njegoševoj, od Beogradske do Alekse Nenadovića. Takođe, od 8.30 do 18 sati vodu neće imati potrošači u Sazonovoj ulici, od Maksima Gorkog do Celjske, u Ulici vojvode Dragomira, od Sazonove do Daničareve, i Timočkoj broj 1. 

Za najnužnije potrebe obezbeđene su auto-cisterne s vodom za piće. 

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Servisnom centru Grada Beograda na broj telefona 11-0-11 ili na besplatni broj 0800/11-00-11 za sve pozive iz fiksne telefonije, kao i na web-adresi www.bvk.rs.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike