Zemunska pijaca se vraća na staru lokaciju: Gotovi radovi na kanalizacionoj mreži starog jezgra Zemuna

23.11.2023 | 16:30

Odmah je počelo vraćanje više od 300 komada pijačne opreme - tezgi, vitrina i bokseva

Copyright Beoinfo

Javno komunalno preduzeće "Beogradske pijace" saopštilo je danas da su uspešno završeni radovi na kanalizacionoj mreži starog jezgra Zemuna, koji su obuhvatali i pijacu "Zemun".

JKP "Beogradske pijace" navodi u saopštenju da je odmah pristupilo vraćanju više od 300 komada pijačne opreme - tezgi, vitrina i bokseva, na stari deo pijace.

Navodi se da je izmeštanjem pijace "Zemun", JKP "Beogradske pijace" omogućilo svim zakupcima da nastave s radom, a stanovnicima Zemuna i ljubiteljima zemunske pijace mogućnost da se, tokom izvođenja neophodnih radova, kontinuirano snabdevaju svežim voćem, povrćem, suhomesnatim i mlečnim proizvodima, ribom, cvećem i drugim potrepštinama.

JKP "Beogradske pijace" ističe da je uvek usmereno ka interesima korisnika svojih usluga i potrošača, kao i da su pijace od izuzetnog značaja za male poljoprivredne proizvođače, kao i za građane Beograda.

- Zahvaljujemo se svima na strpljenju koje su pokazali tokom izvođenja radova i radujemo se ponovnom okupljanju na starom mestu pijace "Zemun" - navodi se u saopštenju JKP-a "Beogradske pijace".

Bonus video

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: Tanjug