Radovi menjaju trase: Ove ulice se zatvaraju od danas

20.09.2023

10:23

0

Autor: M.M.

Dnevne i noćne linije će se kretati izmenjeno

Radovi menjaju trase: Ove ulice se zatvaraju od danas
Ilustracija - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u ulicama Drinskoj i Sarajevskoj, na delu od Savske do Miloša Pocerca, od 20. do 28. septembra doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

U ovom periodu vozila sa linija 52, 53, 56 i 56L će u smeru ka okretnici "Zeleni venac", na delu od raskrsnice ulica Savske i Drinske, saobraćati trasom: Savska - Savski trg - Karađorđeva - Crnogorska - Jug Bogdanova, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom.

Vozila sa linije 51N će u smeru ka gradu saobraćati na trasi: Savska - Savski trg - Nemanjina i dalje redovno, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom.

Vozila javnog prevoza će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta, a vozila sa linija 52, 53, 56 i 56L koristiće i privremeno stajalište "Ekonomski fakultet 1" u Karađorđevoj ulici, u visini parkirališta Kamenička, navodi se u saopštenju Sekretarijata za javni prevoz.

M.M./ATAImages
 

Radovi i na Novom Beogradu

U Ulici partizanske avijacije, na delu od ulazne rampe auto-put za Zagreb (smer ka Zagrebu) do izlazne rampe auto-put za Zagreb (smer ka Nišu) - desna saobraćajna traka, GO Novi Beograd, od 20. septembra do 4. oktobra zbog radova će doći do promena u radu linija javnog prevoza, saopštio je Sekretarijat za javni prevoz.

Radovi se izvode na nadvožnjaku iznad auto-puta za Zagreb, gde će za saobraćaj biti zauzete dve desne saobraćajne trake u smeru ka Bežanijskoj kosi, kao i saobraćajna traka Ulice auto-put za Zagreb u smeru ka Nišu.

Tokom izvođenja radova vozila sa linije javnog 76 će u smeru ka Bloku 70A saobraćati ulicama Žorža Matea, Studentskom i dalje redovno (bez svraćanja pored JKP-a "Zelenilo – Beograd"), dok će u suprotnom smeru saobraćati redovno, odnosno bez izmene režima, navodi se u saopštenju.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike