Lepa vest za mališane sa Zvezdare: Večeras počinje manifestacija "Letnji pozorišni dani na Olimpu"

23.08.2021

18:12 >> 18:15

0

Posetioci će u narednih sedam dana od 18 sati moći da gledaju sedam predstava

Lepa vest za mališane sa Zvezdare: Večeras počinje manifestacija "Letnji pozorišni dani na Olimpu"
Copyright Pexels

Pozorišna manifestacija za decu “Letnji pozorišni dani na Olimpu” počinje danas i trajaće do nedelje, 29. avgusta, saopštili su organizatori – GO Zvezdara i SC “Olimp-Zvezdara”.

Tradicionalna smotra kao revija besplatnih dečjih predstava se uvek organizuje na Zvezdari pred početak školske godine, a zvanično će je danas otvoriti predsednik GO Zvezdara Vladan Jeremić.

Pročitajte još

Posetioci će u tih sedam dana od 18 sati moći da gledaju sedam predstava u amfiteatru Sportskog centra “Olimp-Zvezdara”, a prvi komad na repertoaru večeras jeste “Pipi Duga Čarapa u Kvizioneru” u izvođenju “Pan teatra”.

Sutradan će se igrati delo “Lav i miš” pozorišne trupe “Ars Longa”, a Pan teatar će se ponovo predstaviti u sredu poznatim junacima u delu “Avanture Maše i Mede”.

Četvrtak, 26.08. je rezervisan za “Tri junaštva Kraljevića Marka” Pozorišta “Čarapa”, dok će se teatar UG “Šareni suncokreti” predstaviti sa dva scenska dela – “Sunce i Luna” i “Cvrčak i mrav” u petak i subotu.

Pročitajte još

Za sam kraj “Letnjih pozorišnih dana na Olimpu”, treća predstava produkcije “Pan teatra” na manifestaciji, kao spoj dve bajke – “Alisa u zemlji Oza”, biće izvedena u nedelju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike