Beograđanin pre 7 godina pozajmio čoveku ključ za točak, a sada mu stigla poruka: Kada ju je otvorio nije mogao da veruje!

17.08.2023

17:01

0

Sve se dogodilo 2016. godine kada se jedan Beograđanin vraćao iz Grčke

Beograđanin pre 7 godina pozajmio čoveku ključ za točak, a sada mu stigla poruka: Kada ju je otvorio nije mogao da veruje!
Parking kandža - Copyright Profimedia

Čuda su moguća i čuda se događaju ukolio dovoljno verujemo u njih. Jedan Srbin je podelio neverovatnu priču nakon letovanja. On je na jednoj Fejsbuk grupi napisao kako je pre 7 godina jednoj porodici iz Smedereva ostavio ključ za menjanje guma u Grčkoj, i da su mu rekli da će ga vratiti kroz dva tri dana, naravno to se nije dogodilo. 

Kako je ovaj Beograđanin opisao, 2016. godine vraćao se iz Grčke, a na rampi je zatekao porodicu u nevolji. Odlučio je da pomogne.

PRINTSCREEN FACEBOOK/LIVE FROM GREECE
 

- Pre 7 godina vraćam se iz Grčke pred rampu vidim sivi opel astra tablice SD, stoji u žutoj traci, na travi žena i deca, sumrak oko 21 sat. Upalim sva 4 i vidim da im je pukla guma, imaju rezervnu, ali pukao im ključ za točkove. Patio se čovek, nema šanse da odvrne, ja mu dam svoj ključ, a on uredno zapisao moju adresu i broj telefona. Rekao vratiće mi ga brzom poštom zua tri dana. Pogađajte, nije se javio niti vratio. Ako slučajno pročita ovo neka se stidi - napisao je Beograđanin juče u jednom komentaru.

Sigurno nije mogao ni da sluti šta če ga, nakon tog komentara, sačekati.

- Pre nekoliko dana ostavim komentar u jednom postu o akumulatoru i kablovima. Napišem kako sam pre 7 godina ostavio ključ za točkove jednom Smederevcu, nije mi ga vratio do danas...posle 7 godina... Danas popili kafu,vratio mi ključ i poklonio domaću rakiju od dunje. Molim ga da ako pročita ovu poruku (znam da hoće), objavi našu sliku sa ključem za točkove koji je lutao 7 godina. P.S. kaže čitao i on post o akumulatoru i bacio pogled na komentare i video moj komentar... Samo je viknuo ženi "NAŠAO SAM GA!" Ona je upitala koga, a on je odgovorio: "Beograđanina koji mi je pozajmio ključ pre 7 godina". Tako mi je pustio poruku... Ključ nije koristio, kupio je odmah drugi, kaže radi malera....Ključ je stajao u garaži. Sad mi se javio neće se oglašavati sramota ga, kaze na poslu će ga ubiti od zezanja - objašnjava Beograđanin.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike