Promene u javnom prevozu: Evo koje će linije saobraćati izmenjenim režimom!

04.08.2023

17:20

0

Radovi se izvode na desnoj strani kolovoza u Požeškoj

Promene u javnom prevozu: Evo koje će linije saobraćati izmenjenim režimom!
Ilustracija - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

Tokom izvođenja radova na rehabilitaciji dilatacionih spojnica u Bulevaru vojvode Mišića i Požeškoj, u noći između 5. i 6. avgusta, subota na nedelju, od 22 do šest časova doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz. 

Radovi se izvode na desnoj strani kolovoza u Požeškoj (smer ka Banovom brdu), na poziciji koja se nalazi neposredno posle saobraćajne trake za isključenje iz Bulevara vojvode Mišića u Požešku.

Tokom izvođenja radova doći će do zauzeća desne saobraćajne trake, u dužini od 35 metara gledano u smeru ka Banovom brdu, pri čemu će biti onemogućeno desno skretanje iz Bulevara vojvode Mišića prema Banovom brdu zbog čega će doći do promena u radu linija javnog prevoza. 

Vozila sa linija 23, 37, 51, 52, 53, 58, 85, 88, 560E, 37N, 51N i 56N u smeru ka Banovom brdu će se kretati Bulevarom vojvode Mišića, Ulicom Teodora Drajzera, Bulevarom kneza Aleksandra Karađorđevića, kružnim tokom kod KBC „Dragiša Mišović”, gde će menjati smer kretanja, a zatim ići Bulevarom kneza Aleksandra Karađorđevića, Ulicom Teodora Drajzera, Bulevarom vojvode Mišića, Požeškom i dalje redovnim trasama, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovno.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Beoinfo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike