Brutalna tuča, šamaranje i žestoke uvrede dve žene na liniji 27: "Ostavi me, izvadiću nož" (VIDEO)

29.07.2023

12:58

0

Svađa je počela nakon što je starija žena upitala mlađu: "Ko ti je rekao da mi diraš decu?"

Brutalna tuča, šamaranje i žestoke uvrede dve žene na liniji 27: "Ostavi me, izvadiću nož" (VIDEO)
Ilustracija - Copyright M.M./ATAImages

U Beogradu na autobuskoj liniji 27 juče je došlo do brutalne tuče između dve žene, a kako se vidi na snimku objavljenom na društvenim mrežama, prethodno je došlo do žustre svađe.

Snimak prikazuje dve žene koje se svađaju, a nakon toga usledilo je šamaranje i pesničenje, dok je na kraju snimka druga akterka događaja ostala van prevoznog sredstva.

Svađa je počela nakon što je starija žena upitala mlađu: "Ko ti je rekao da mi diraš decu?".

Nakon toga, usledila je glasna prepirka, a žene su vrištale na sav glas, dok se druga branila da se nije obraćala njoj, već da je razgovarala telefonom.

Starija žena nije odustajala nakon uvreda, te je počela da šamara i udara mlađu. Dok se branila u jednom trenutku začulo se: "Ostavi me, izvadiću nož".

 

 

U drugom delu videa, žene su se pomerile do autobuskih vrata, pa je mlađa doslovno izgurana iz prevoznog sredstva vičući: "Ostavi me da uđem", ali joj druga žena to nije dopustila, te su se vrata autobusa i zatvorila.

Građani su samo šokirano posmatrali prizore ispred sebe, a vozač autobusa je čak odbijao da pokrene vozilo dok se incident ne okonča.

Komentari su se odmah nizali, a jedna korisnica napisala je da joj je ista žena nedavno pretila da će je izbosti.

- Žena je psihijatrijski slučaj. Redovno je viđam na liniji 27. Imala sam prilike da uživo vidim i čujem gadosti koje izgovara, a kada sam je pogledala, usledilo je pitanje: ,"Oćeš da te izbodem sad ovde?" Naravno, ne podržavam ni ovu drugu stranu, ali čisto da se zna da je žena bolesnik - napisala je ona.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike