Voždovčani, pripremite se za muke sa prevozom: Radovi u Kumodraškoj menjaju trase četiri autobuske linije!

12.07.2023

15:37

0

Autor: Lj. S.

Na izmenjenom delu trase, vozila javnog prevoza će koristiti sva postojeća stajališta

Voždovčani, pripremite se za muke sa prevozom: Radovi u Kumodraškoj menjaju trase četiri autobuske linije!
Ilustracija - Copyright Tanjug/Sava Radovanović

Tokom izvođenja treće faze radova na instalaciji toplovoda u Kumodraškoj ulici (na delu od Darvinove do Kraljevačke ulice), od 13. jula, od devet časova, do 15. avgusta doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopštio je danas gradski Sekretarijat za javni prevoz.

Kako se navodi, radovi podrazumevaju zauzeće obe kolovozne trake Kumodraške ulice na delu od zone raskrsnice sa Ulicom Dinka Tucakovića (Zlarinska) do zone raskrsnice sa Kraljevačkom ulicom.

Režim rada linija javnog prevoza biće izmenjen tako što će se vozila na linijama 18 i 39 kretati u oba smera trasom Vojvode Stepe - Ljube Vučkovića - Dinka Tucakovića - Kumodraška i dalje redovnim trasama.

Vozila na linijama 25 i 25P će se kretati u oba smera trasom: Kruševačka - Miška Jovanovića - Peka Pavlovića - Zaplanjska - Darvinova - Braće Jerković i dalje redovnim trasama.

Na izmenjenom delu trase, vozila javnog prevoza će koristiti sva postojeća stajališta.

Vozila sa linija 18 i 39 u smeru prema Autokomandi koristiće i privremeno stajalište "Darvinova 1" u Ulici Dinka Tucakovića (Zlarinska), pet metara ispred pešačkog prelaza koji se nalazi u zoni raskrsnice sa Ulicom Milke Grgurov (u visini kućnog broja 2a), dodaje se u saopštenju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike