Beograđani, pažnja, radovi menjaju trase gradskog prevoza: Evo koje će linije saobraćati izmenjenim režimom

11.07.2023

16:45

0

Autor: L. Đ. T.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta

Beograđani, pažnja, radovi menjaju trase gradskog prevoza: Evo koje će linije saobraćati izmenjenim režimom
Ilustracija - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

Usled izvođenja radova na redovnom održavanju u Ulici Maksima Gorkog, na delu od Cara Nikolaja II do Južnog bulevara, koji će se izvoditi od 12. do 25. jula, doći će do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Tokom izvođenja radova, vozila sa linija javnog prevoza saobraćaće na sledeći način: 

Beoinfo
 

– vozila sa linija 25, 25P, 26 i 26N će u smeru ka Kumodražu i naselju Braće Jerković saobraćati sledećom trasom: Maksima Gorkog – Cara Nikolaja II – Mileševska – Žička – Vojislava Ilića – Gospodara Vučića – Grčića Milenka – Južni bulevar – Maksima Gorkog i dalje redovnom trasom; 

– vozila sa linija 25, 25P, 26 i 26N će u smeru ka gradu saobraćati sledećom trasom: Maksima Gorkog – Južni bulevar – Đerdapska – Gospodara Vučića – Vojislava Ilića – Žička – Mileševska – Cara Nikolaja II – Maksima Gorkog i dalje redovnom trasom.

Takođe, tokom izvođenja radova na redovnom održavanju u Ulici Đorđa Stanojevića, u visini kućnog broja 16, od 12. jula do 9. avgusta doći će do promena u radu linija javnog prevoza.

Radovi će se izvoditi po fazama:

– faza 2 – radovi na desnoj strani kolovoza (smer ka Ulici omladinskih brigada) u Ulici Đorđa Stanojevića, u visini kućnog broja 16. Radovi će se izvoditi od 12. do 30. jula. Tokom izvođenja radova, ova deonica biće zatvorena za saobraćaj, pri čemu će doći do promene u radu linija javnog prevoza. Vozila sa linija 85, EKO 1 i 601N će u smeru ka Zemunu i Zelenom vencu saobraćati sledećom trasom: Đorđa Stanojevića – Bulevar Crvene armije – Bulevar heroja sa Košara – Omladinskih brigada i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnim trasama;

– faza 1 – radovi na levoj strani kolovoza (smer ka Ulici Marka Hristića) u Ulici Đorđa Stanojevića, u visini kućnog broja 16. Radovi će se izvoditi od 31. jula do 9. avgusta. Tokom izvođenja radova doći će do zatvaranja predmetne deonice za saobraćaj, pri čemu će doći do promene u radu linija javnog prevoza. Vozila sa linija 85 i 601N će u smeru ka gradu saobraćati trasom: Omladinskih brigada – Bulevar heroja sa Košara – Bulevar Crvene armije – Đorđa Stanojevića i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnim trasama.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta JLPP-a, saopšteno je iz Sekretarijata za javni prevoz.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike