Počinju radovi na "Pančevcu": Popravka mosta trajaće četiri meseca

03.07.2023

08:46

0

Radovi će se izvoditi u periodu od 20 do pet časova, uz zatvaranje desne saobraćajne trake, dok će se saobraćaj odvijati levom trakom

Počinju radovi na "Pančevcu": Popravka mosta trajaće četiri meseca
Ilustracija - Copyright Pixabay

Radovi na popravci Pančevačkog mosta počinju danas i trajaće do 5. novembra, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Radovi će se izvoditi u periodu od 20 do pet časova, uz zatvaranje desne saobraćajne trake, dok će se saobraćaj odvijati levom trakom.

Na auto-putu E-75, na nadvožnjaku na petlji Beograd, u smeru ka Ostružnici, u toku su radovi na zameni elemenata dilatacionih spojnica u zaustavnoj i voznoj saobraćajnoj traci, dok se saobraćaj odvija preticajnom trakom.

U mestu Brđani u toku su radovi na održavanju mosta preko reke Despotovice koji će trajati do 15. septembra. Radovi se izvode od sedam do 17 časova, a saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na auto-putu E-75, u zoni petlje Trupale, u smeru ka Nišu u toku su radovi na rekonstrukciji mosta i trajaće do 31. jula. Zbog radova na mostu, za saobraćaj je zatvoren opštinski put ispod auto-puta, a saobraćaj se preusmerava na lokalne puteve.

Na naplatnim stanicama na auto-putevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije od 7.30, na graničnom prelazu Preševo na izlazu zadržavanje za putnička vozila i autobuse je 30 minuta, a na graničnom prelazu Gradina, takođe na izlazu, zadržavanje za putnička vozila i autobuse je 40 minuta.

Na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta, a na Kelebiji 60 minuta.

Na graničnim prelazima Batrovci i Šid na izlazu zadržavanje za teretna motorna vozila je četiri sata, a na Gradini dva sata. Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike