Ples ovog para u beogradskom parku je sve što je potrebno da vidite posle svih tragičnih događaja: "Ljubav je najjača sila" (VIDEO)

09.05.2023

23:36

0

Oni plešu u ritmu muzike, igraju u parku, ne obazirući se na prolaznike, da li ih neko gleda, možda kritikuje...uživaju u momentu

Ples ovog para u beogradskom parku je sve što je potrebno da vidite posle svih tragičnih događaja: "Ljubav je najjača sila" (VIDEO)
Copyright Printscreen/ Instagram, serbialive_beograd

U moru tragičnih događaja, koji su paralisali Srbiju i naterali da zanemi od bola i tuge, dolazi podsećanje da život ipak ide dalje.

I u tim zastrašujućim dešavanjima, pojavi se tračak nade da ljubav i dobro ipak mogu da pobede i izbore se sa zlom. 

Ovog poslepodneva za to se pobrinuo jedan par, čiji je ples u parku, uhvaćen oštrim okom jedne kamere i objavljen na Instagram stranici "serbialive_beograd".

- Sa svim sr**ima koja se desavaju oko nas, ne zaboravljajte da se zabavite jedno sa drugim - navodi se u opisu objave.

 

 

Za sada nepoznati par pleše u ritmu muzike, igra u parku, ne obazirućii se na prolaznike, da li ih neko gleda, možda kritikuje...

Igraju i uživaju u momentu, reklo bi se po snimku, koji je za kratko vreme pokupio sve simpatije i vratio osmeh na lica, preko potreban ovih dana.

- Sitnice znače sve. Ovaj par je danas svim prolaznicima i nama koji smo par puta pogledali snimak pokazao koliko je za sreću potrebno malo...ljubav je najjača sila i najveća ....od nje sve počinje - glasi jedan od njih.
 

Bonus video

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike