Topli napici kao pomoć građanima koji čekaju ispred kovid ambulanti

21.12.2020

12:50 >> 12:19

0

Autor: Jovana Vrećo

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić je najavio da će u kovid ambulantama gde ima najviše ljudi, a potom i u svim drugim na teritoriji deset centralnih gradsk

Topli napici kao pomoć građanima koji čekaju ispred kovid ambulanti
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

U Beogradu će tokom ove nedelje biti pokrenuta još jedna akcija sa ciljem da se građanima olakša čekanje na pregled u kovid ambulantama.

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić je najavio da će u kovid ambulantama gde ima najviše ljudi, a potom i u svim drugim na teritoriji deset centralnih gradskih opština, biti obezbeđeno da svi koji čekaju besplatno dobiju čaj i kafu, prenosi Beoinfo.

– Ti topli napici će se kuvati u našim kuhinjama i dopremati vozilima za dostavu hrane – rekao je Vesić i istakao da će sve biti potpuno bezbedno jer će ljudi koji budu delili čaj i kafu imati skafandere i svu zaštitnu opremu.

Pročitajte još:

Istakao je da je namera da se na taj način dodatno olakša ljudima koji stoje i čekaju ispred kovid ambulanti i dodao da će biti obezbeđene i stolice za one koji ne mogu duže da stoje.

Vesić je podsetio da su ranije obezbeđeni i šatori ispred svih kovid ambulanti na teritoriji prestonice kako bi građani koji čekaju mogli da sede u šatorima u kojima se nalaze grejači.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike