Drama na Zvezdari: Dečak upao u okno lifta, pa se zaglavio i otac koji je pokušao da ga izvuče, a obojicu spasli vatrogasci!

12.04.2023

20:05

0

Autor: Mi. S.

Vatrogasci su brzom intervencijom prvo izvukli priklještenog oca dečaka, a posle toga izvukli su i uplašeno dete

Drama na Zvezdari: Dečak upao u okno lifta, pa se zaglavio i otac koji je pokušao da ga izvuče, a obojicu spasli vatrogasci!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Ekipa vatrogasaca spasila je danas dete koje je upalo u okno lifta zgrade u ulici Vojvode Šupljikca na Zvezdari, ali se todvijala prava drama, jer su vatrogasci istovremeno morali da izvlače i oca deteta, koji se i sam zaglavio u pokušaju da izvuče sina.

Vatrogasno-spasilačka služba dobila je, oko 17 sati dojavu da je dete upalo u okno lifta i da je potrebna pomoć i njegovo izvlačenje.

Dolaskom na mesto incidenta vatrogasci su zatekli nesvakidašnju scenu. Preplašeno dete dozivalo ih  je u pomoć dok se otac deteta, prilikom pokušaja da ga izvuče i sam zaglavio. U pitanju je lift za automobile ispod koga su se oboje zaglavili.

Kako su ispričali očevici, vatrogasci su brzom intervencijom prvo izvukli priklještenog oca dečaka, a  posle toga izvukli su i uplašeno dete.

Hitna pomoć na licu mesta ukazala je lekarsku pomoć i ocu i detetu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike