TOP 7 romantičnih mesta u Beogradu: Od Japanskog vrta, preko Lida, pa sve do "skrivene" klupice kod Muzeja savremene umetnosti (VIDEO)

12.03.2023

10:00

0

Ova mesta bi svaki zaljubljeni par trebalo posetiti i ostaviti na njemu svoj, jedinstveni trag

TOP 7 romantičnih mesta u Beogradu: Od Japanskog vrta, preko Lida, pa sve do "skrivene" klupice kod Muzeja savremene umetnosti (VIDEO)
Tan2022-5-3_125021301_3 - Copyright Tanjug/Strahinja Aćimović

Beogradske ulice nastavile su i dan-danas da čuvaju ljubavne priče svojih stanovnika, te je gotovo svakodnevno moguće primetiti kako neki park, ćošak, pa čak i gradska klupica "ćute" o zaljubljenim parovima koji su baš na tom mestu ostavili dubok trag svoje ljubavi. 

Baš jedno takvo mesto predstavlja klupica kod Muzeja savremene umetnosti, ušuškana od gradske vreve i slučajnih prolaznika, a sa koje se prostire predivni pogled na Kalemegdan.

Idealno romantično mesto u glavnom gradu predstavljaju i travom obrasle stepenice na Gardošu, sa kojih "puca" nesvakidašnji pogled na veličanstveni Dunav.

Reporteri 24sedam izdvojili su za svoje čitaoce TOP 7 romantičnih mesta u Beogradu, koje bi svaki zaljubljeni par trebalo posetiti i ostaviti na njemu svoj, jedinstveni trag.  

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike