Jezivo nasilje u centru Beograda: Muškarac ide ulicom i udara žene - oborio žrtvu na pod i iživljava se nad njom (VIDEO)

30.11.2022

10:58

0

Autor: 24sedam

Za sada nije poznat stepen povreda nesrećne žene, niti da li je muškarac legitimisan

Jezivo nasilje u centru Beograda: Muškarac ide ulicom i udara žene - oborio žrtvu na pod i iživljava se nad njom (VIDEO)
Nasilje nad ženom u Beogradu - Copyright Instagram printscreen/serbialive_beograd_rezerva

Na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući snimak sa ulica Beograda, na kojima se vidi kako stariji muškarac udara i viče na mlađu žensku osobu koja leži iza autobuskog stajališa kod Beograđanke.

Kako se navodi, reč je o muškarcu koji prepada i fizički ugrožava žene po ulici, jer je pre devojke sa snimka, navodno udario još dve žene.

- Neki manijak udara žene ispred Beograđanke. Taj čovek je udario dve žene pre ovoga. Sad kad je udario ovu ženu sa snimka, neki čovek je došao i pomogao ženi, a nasilnika gurnuo na pod, pa su se svađali. A pre toga on se drao na sve prolaznike jedno 20 minuta, navodi se u opisu snimka.

Na snimku se može videti i kako žena leži na pločniku i viče, dok druga mlađa devojka koja se nalazila u blizini pokušava da je odbrani, ali napadač sa snimka rukom kreće ka uznemirenojženi više puta, ne prestajući da viče.

Za sada nije poznat stepen povreda nesrećne žene, niti da li je muškarac legitimisan.

Nažalost, ovo nije usamljeni slučaj u Beogradu jer se pre samo mesec dana odigrao sličan incident na stajalištu autobusa ispred Sava centra.

Nepoznati muškarac napao je tada svoju suprugu, naočigled više desetina ljudi.

Prema rečima očevidaca, muškarac je svoju suprugu vukao i pretio joj "da će da je zakolje". U jednom trenutku je, kako kažu, ona čak pala na asfalt.

- Žena je uspela da mu se otrgne i da uđe u autobus. Međutim, on se zaleteo i tada stao ispred autobus koji saobraća na liniji 88, ne dozvoljavajući mu da krene - tvrde očevici u šoku i dodaju da je nakon nemilog događaja odmah pozvana policija dok je napadač pobegao sa lica mesta.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike