Nakon pijanog vozača kazna i za prevoznika! Inspektori Uprave saobraćajne policije otkrili nekoliko prekršaja u njihovom poslovanju (VIDEO)

12.10.2022

11:43

0

Autor: 24sedam

Izet K. (62), vozač autobusa na liniji 26 vlasništvo preduzeća "Banbus", procesuiran je u skraćenom postupku kod dežurnog sudije

Nakon pijanog vozača kazna i za prevoznika! Inspektori Uprave saobraćajne policije otkrili nekoliko prekršaja u njihovom poslovanju (VIDEO)
GSP - Copyright Tanjug/Miloš Milivojević

Inspektori iz Uprave saobraćajne policije otkrili su nekoliko prekršaja u poslovanju privrednog društva Banbus doo Obrenovac i podneli tri prekršajna naloga u ukupnom iznosu od 275.000 dinara.

Banbus učestvuje u sistemu javnog prevoza u Beogradu i nedavno je jedan od vozača zaustavljen i sankcionisan, jer je pijan vozio autobus pun putnika.

Izet K. (62), vozač autobusa na liniji 26 vlasništvo preduzeća "Banbus", procesuiran je u skraćenom postupku kod dežurnog sudije.

 

 

Vozač, koji je inače državljanin Crne Gore, je tom prilikom alkotestiran i utvrđeno je da u krvi ima 0,78 promila alkohola.

On je sankcionisan novčanom kaznom u iznosu od 20.000 dinara, zatim izrečena mu je zabrana upravljanja vozilom pet meseci, a uz to će morati da plati 2.000 dinara za troškove suda.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike