"Uštekao drogu, bio kod komšinice na kafi ili popravljao nadogradnju?": Neverovatan snimak sa beogradskog krova zapalio mreže (VIDEO)

02.10.2022

07:25

0

Prema navodima, sve se odvilo na Medakoviću

"Uštekao drogu, bio kod komšinice na kafi ili popravljao nadogradnju?": Neverovatan snimak sa beogradskog krova zapalio mreže (VIDEO)
Krov Medaković - Copyright printscreen/Instagram/192.rs

Na društvenim mrežama pojavio se snimak muškarca koji, prema komentarima pojedinih korisnika Instagrama, na Medakoviću ide preko krova višespratnice.

Na snimku se vidi da ide preko krova, uzima nešto nalik torbi i ulazi kroz prozor.

Naravno, najpre su krenuli šaljivi komentari poput "Pravo mesto za dobar štek", "Prejako mesto da se sakrije kilo droge", "Bio kod komšinice na kafi"...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

A onda se oglasio jedan korisnik koji tvrdi da je to majstor koji radi u njegovom komšiluku.

- Ovo je kod mene, Medaković 2. Ovo je majstor koji je popravio krov na zgradi, jer nadogradnja nije završena do kraja i prokišnjava ljudima u stanove. Zgrada pored krova je zavrsena u potpunosti, dok je na ovoj mojoj zgradi postavljena limena opsivka ali nije laki krovni pokrivač na žalost. Izvođač pokupio novac i pobegao, a stanari se snalaze sami.

Šta je tačno? Nekako je ovaj poslednji komentar najrealnija verzija događaja. Ostaje da se vidi, a najvažnije je to da je čovek očigledno - bezbedan.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike