Sednica Skupštine grada zakazana za 29. decembar: Pred odbornicima predlozi značajni za prestonicu

24.12.2020

08:44 >> 08:45

0

Na dnevnom redu naći će se i Predlog plana detaljne regulacije za područje zapadno od Ulice Bahtijara Vagabzade, opštine Savski venac i Voždovac

Sednica Skupštine grada zakazana za 29. decembar: Pred odbornicima predlozi značajni za prestonicu
Copyright Foto: 24sedam/Lj. S.

Sednica Skupštine grada, 26. po redu, održaće se u utorak, 29. decembra, u prostorijama “Sava centra”, saopštio je predsednik Skupštine grada Grada Beograda Nikola Nikodijević.

Pred odbornicima je Predlog plana detaljne regulacije za deo bloka između ulica Admirala Geprata, Kneza Miloša, Balkanske i Nemanjine, na teritoriji opštine Savski venac, kao i predlog Plana detaljne regulacije dela područja između Ugrinovačke, Bačke ulice i Novosadskog puta, opština Zemun.

Nikola Nikodijević Tanjug/Strahinja Aćimović

Na dnevnom redu naći će se i Predlog plana detaljne regulacije za područje zapadno od Ulice Bahtijara Vagabzade, opštine Savski venac i Voždovac, Predlog plana detaljne regulacije fabrike kartona „Umka”, opština Čukarica, Predlog plana detaljne regulacije za deo objekata sistema vodosnabdevanja sa regionalnog vodovoda Makiš–Mladenovac za naselja Vrčin, Grocka, Begaljica, Mala Ivanča, Dražanj, Umčari, Pudarci, Kamendol i Brestovik, opština Grocka – prva faza, Predlog plana detaljne regulacije za deo objekata sistema vodosnabdevanja sa regionalnog vodovoda Makiš–Mladenovac za naselja Vrčin, Grocka, Begaljica, Mala Ivanča, Dražanj, Umčari, Pudarci, Kamendol i Brestovik, opštine Grocka i Sopot – druga faza.

Odbornici će odlučivati i o Predlogu plana detaljne regulacije dela Makiškog polja na teritoriji opštine Čukarica i o Predlogu plana detaljne regulacije za kompleks RATEL-a u Dobanovcima, opštini Surčin.

Pročitajte još

Na dnevnom redu ove sednice gradskog parlamenta su i predlozi o izradi nekoliko planova detaljne regulacije od značaja za razvoj grada.

Sednica Skupštine Grada Beograda biće održana uz poštovanje preporuka Gradskog zavoda za javno zdravlje o preventivnim merama u cilju sprečavanja širenja zarazne bolesti COVID-19.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike