Beogradski pozivni centar u subotu unapređuje sistem i mrežnu infrastrukturu: Tokom ažuriranja doći će do prekida u radu

25.08.2022

09:29

0

Očekivano trajanje radova je 24 sata

Beogradski pozivni centar u subotu unapređuje sistem i mrežnu infrastrukturu: Tokom ažuriranja doći će do prekida u radu
Ilustracija - Copyright Profimedia

Iz Sekretarijata za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima saopštili su da će u subotu, 27. avgusta, od 20 časova doći do povremenog i kratkotrajnog prekida u radu sistema Beogradskog pozivnog centra - Beokoma zbog izvođenja neophodnih radova na unapređenju sistema i mrežne infrastrukture.

Ažuriranje sistema sprovode Grad Beograd - Sekretarijat za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima i Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu Vlade Republike Srbije.

Radovi se izvode u cilju unapređenja sistema Beogradskog pozivnog centra da bi se postojeći infrastrukturni sistem nadogradio i osavremenio, a sve radi poboljšanja komunikacije sa građanima putem ovog komunikacionog kanala.

Očekivano trajanje radova je 24 sata.

Odmah nakon završetka radova planiranih za nedelju, Beogradski pozivni centar će nastaviti sa uobičajenim radom, navodi se u saopštenju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Beoinfo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike