Darko je omiljeni vozač gradskog prevoza! Stanovnici naselja Vojvode Vlahović mesecima su čekali njegov povratak, a evo zašto! (FOTO)

10.08.2022

13:20 >> 13:27

0

Autor: S.Č.

Ako postoji neka titula za najposvećenijeg i najprijatnijeg vozača gradskog prevoza, kako kažu stanovnici naselja Vojvode Vlahović, bez sumnje bi pripala Darku

Darko je omiljeni vozač gradskog prevoza! Stanovnici naselja Vojvode Vlahović mesecima su čekali njegov povratak, a evo zašto! (FOTO)
Ilustracija - Copyright Profimedia

Darko je vozač minibusa 26L koji saobraća na relaciji Medaković 3 - Naselje Vojvode Vlahović, a među komšijama je omiljen. Neko vreme miljenik putnika nije vozio na ovoj trasi, ali je njegov povratak dočekan sa radošću!

"Darko, dobrodošao nazad" - napisano je na Fejsbuk grupi naselja Vojvode Vlahovića, "Moje naselje". 

 

 

- Divan čovek, svakom da pomogne. H V A L A - napisala je jedna Gordana u komentaru, a više od sto ljudi oduševilo se objavom. 

Darko neko vreme nije krstario naseljem, ali oni koji ga se sećaju, imaju samo reči hvale za njega, zato su mu se i obradovali.

- Živim u Vojvode Vlahović već sedam godina i koliko je on ovde vozio minibus, nijednom ga nisam videla namrgođenog, nervoznog! Stalno je raspoložen, spreman za šalu, pesmu, ali i savet. Uvek hoće i da sačeka onog ko ide ka stanici ili ako je gužva, u stanju je da stoji na stanici dok svi ne uđu. Čak nekad pusti da stoje putnici baš blizu njega, kako bi se svi prevezli - kaže jedna komšinica.

Sada je stiuacija malo drugačija, pa naselje ima dva minibusa koja saobraćaju sa po minut razlike u terminu polaska, tako da će i Darku i putnicima biti olakšan prevoz.

Ipak, oni koje ovaj šofer prevozi, ne zaboravljaju sve one njegove male, ali velike gestove. Tako su mu za praznike, ali i ostalih dana, spremali hranu kako bi se počastio u pauzama vožnje. Delili su sa njim slavske, novogodišnje, božićne, posne i mrsne trpeze. 

I Darko im je uzvraćao neizmernim poštovanjem i razumevanjem, pa je sa mnogima postao maltene drug. 

Ako postoji neka titula za najposvećenijeg i najprijatnijeg vozača gradskog prevoza, kako kažu stanovnici naselja Vojvode Vlahović, bez sumnje bi pripala Darku. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike